Şehit Aileleri Ve Gazilerden Mehmetçik'e Marşlı Destek

Kırşehir'den Hatay'a giden bir grup şehit yakını ve gazi, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e marş söyleyip moral verdi.

Şehit Aileleri Ve Gazilerden Mehmetçik'e Marşlı Destek
Kırşehir’de başlatılan "Ana Ocağından Peygamber Ocağına Projesi" kapsamında, Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere destek için Hatay'a giden şehit yakınları ve gaziler, Mehmetçik'e moral verdi.

Kırşehir Şehit Aileleri Derneği, Kırşehir Muharip Gaziler Derneği ve Kırşehir Malul Gaziler Derneği işbirliğinde yürütülen proje çerçevesinde Hatay'a giden kafile, kente döndü.

Kırşehir Malul Gaziler Derneği Başkanı Kemal Parlak, Şehit Aileleri Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında, askerlere moral ve motivasyon sağlamak için Hatay'a gittiklerini söyledi.

Bir yerlere mesaj verme, farkındalık oluşturma adına bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Parlak, "Oradaki bir muhtarımız aracılığıyla Hassa ilçesinde Suriye sınırındaki askerlerimizin olduğu yere gittik. Mehmetçiğimize götürdüğümüz hediyelerimizi takdim ettik. Halkımızın selam ve dualarını götürdük. Mutlu oldular." dedi.

Kırşehirli sanatçı İdris Altuner de bestelediği "Zeytin Dalı" marşını Mehmetçik'e okuduğunu ifade ederek, "Bu süreçte devletimizin, milletimizin yanında olmak ve Mehmetçiğimize moral vermek için böyle bir organizasyon gerçekleştirildi. Çeşitli rütbelerdeki askerlerimiz vardı. Onlara buradan kucak dolusu selam götürdük. Sıfır noktasında marşı onlara okuduğumuzda askerlerimiz çok duygulandı, ağlayanlar oldu." diye konuştu.

Toplantıya, Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Uzmanlar Federasyonu Başkanı Arif Saylam, Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya ile şehit aileleri ve gaziler de katıldı.

Öte yandan, ziyarette ve "Zeytin Dalı" marşının okunuşu sırasında dernek yetkililerince kaydedilen görüntüler de basınla paylaşıldı.
Kaynak: AA