MÜSİAD Kütahya Şube Başkanı Kırdar Açıklaması

'Terör örgütlerinin kökünü kurutmaya yemin etmiş kahraman askerlerimiz, ülkemize yönelik oyunları bozmak için başlatılmış sınır ötesindeki operasyonda mazlumların umudu haline gelmiştir'.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Şube Başkanı Yılmaz Kırdar, terör örgütlerinin kökünü kurutmaya yemin etmiş kahraman Türk askerinin, Türkiye'ye yönelik oyunları bozmak için başlatılmış Zeytin Dalı Harekatı ile mazlumların umudu haline geldiğini söyledi.

Kırdar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçik'in tarih boyunca olduğu gibi bugün de insanlık için canını hiçe sayarak kutsal vazifesi uğruna öne atıldığını belirtti.

Türkiye'nin dosta güven, düşmana korku salan kahraman ordusunun mazlumların umudu olduğunu dile getiren Kırdar, şunları kaydetti:

"Terör örgütlerinin kökünü kurutmaya yemin etmiş kahraman askerlerimiz, ülkemize yönelik oyunları bozmak için başlatılmış sınır ötesindeki operasyonda sadece Suriye'deki çoğunluğu gözü yaşlı yetim ve acizlerden oluşan yardıma muhtaçların değil dünyanın dört bir tarafındaki mazlumların umudu haline gelmiştir. Allah'ın izniyle zafere ulaşmadan baş koydukları bu yoldan dönmeyeceklerinden, zalimin zulmünden kurtaracak bir el uzatılmasını bekleyen insanları adaletle şereflendirmeden geri gelmeyeceklerinden en ufak şüphemiz yok. Allah, yar ve yardımcıları olsun."

Kırdar, vatanının varlığı için gözünü kırpmadan şehadete koşan yiğitlere, Türk milletinin her zaman minnettar olduğunu dile getirerek, "Varlığını ülkesine armağan etmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, silah arkadaşları, yakınları ve milletimize başsağlığı, ülkemizin sınır güvenliği için yürütülen aynı operasyonda yaralanan kahraman gazilerimize ise acil şifa diliyorum." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA