Milli Sporcu KKTC'de Terör Estirdi

Türkiye’de 2015 yılında orta sıklet vücut geliştirme şampiyonu olan Ceyhun Tokmak, tatil için geldiği KKTC’nin turizm başkenti Girne’de tartıştığı taksi sürücüsü Şahin Karaçor’u omurga kemiğini kırarak yaraladı.

Milli Sporcu KKTC'de Terör Estirdi
Orta sıklet vücut geliştirme şampiyonu Ceyhun Tokmak’ın, iddiaya göre alkollü bir şekilde taksiye binmek istediği ve kendisini taksiye almayan 51 yaşındaki taksi şoförü Şahin Karaçor’u ciddi şekilde darp ettikten sonra omurga kemiğini kırdığı öğrenildi. Taksi içinde dehşet saçan ve öfkesine hakim olamayan Tokmak’ı bölgede bulunan vatandaşlar güçlükle araçtan çıkardı. Polisin olay yerine gelmesi ile tutuklanan Tokmak, dün sabah saatlerinde Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Taksiciler mahkemeyi bastı

Arkadaşlarının ekmek parası kazanmak istediği esnada uğradığı saldırının ardından, Karaçor’un arkadaşları dün sabah saatlerinde mahkeme önündeydi. Polisin geniş güvenlik önlemi altında mahkemeye çıkarılan Tokmak, taksiciler tarafından linç edilmek istendi. Yargıç Gökhan Asafoğulları, zanlı aleyhindeki soruşturmanın selameti için 2 gün tutukluluk emri verdi.

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Yağız Kol, Ceyhun Tokmak’ın “Vahim Zarar”, “Ciddi Darp”, “Sarhoşluk, “Rahatsızlık” ve “İtale-i lisan” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Polis memuru Kol, zanlının önceki gün saat 16.00 sıralarında Girne’de Tarsus Sokak üzerinde, kendisini istediği yere götürmediği gerekçesiyle, 114 promil alkol tesiri altında taksici Şahin Karaçor’un yüzüne ve vücudunun muhtelif yerlerine elleri ile vurarak ciddi şekilde darp edip bel kısmındaki omurga kemiğini kırdıktan sonra, bağırıp çağırarak rahatsızlığa neden olduğunu söyledi.



Tokmak’ın, olay günü adaya yeni giriş yaptığı öğrenildi.
Kaynak: İHA