Lise Öğrencilerinden Mehmetçiklere Dua

Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde, Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri, “Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerler için Fetih suresi okuyup dua etti.

Lise Öğrencilerinden Mehmetçiklere Dua
Büyükorhan Çok Programlı Anadolu Lisesi İmam Hatip Bölümü öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’nın zaferle neticelenmesi için Fetih suresi okuyarak, askerlere dua etti. Okul Müdürü Serkan Türkmen, öğrencilerini ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine taşıyacak milli ruh ve inanç ile yetiştirdiklerini belirtti.

Zeytin Dalı Harekatı’nda olan askerlere zafer dileyen Türkmen, "Eğitimle ülkemizi kalkındırırken, gerektiğinde de ülkenin birlik ve beraberliği için üzerimize düşen tüm görevleri yapmaya hazır olduğumuzu ve bu anlamda dualarımızla Türk ordusunun yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şimdi dualarımızla askerlerimize destek olma zamanı. Her hafta cuma namazından sonra bayrak töreninde, Afrin’de operasyon yapan şanlı ordumuza Fetih suresi okuyarak ve dua ederek destek olacağız. Allah ordumuzu muzaffer kılsın. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dileriz" diye konuştu.

Kaynak: İHA