Kesimoğlu, Kırklareli'ne Müjdeleri Arka Arkaya Verdi

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı açıklamada yeni müjdeler vererek, Kapalı Pazar Yeri ve Otogar’ın hafriyat çalışmalarına başladıklarını, ayrıca Zübeyde Hanım Spor Merkezinin kısa sürede hizmete gireceğini müjdeledi.

Kesimoğlu, Kırklareli'ne Müjdeleri Arka Arkaya Verdi
Başkan Kesimoğlu, kapalı pazar yeri ve otogarın hafriyatına başladıklarını ve kısa süre içerisinde temel atma töreni yapacaklarını belirtti.

Kesimoğlu, “Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Kırklareli’mizin sorunlarını çözme konusunda, Kırklareli’ne değer katma konusunda çalışıyoruz. En büyük sorunlarından ikisi olarak görülen kapalı pazar yeri ve otogarın hafriyat çalışmalarına başladık. Projelerin kısa süre içerisinde temelini atıp tamamlayacağız ve halkımızın hizmetine sunacağız. Son derece modern yapılar inşa ediyoruz. Vatandaşlarımızın kolayca kullanabileceği ve faydalanacağı yerler olacak" dedi.

Cumhuriyet Mahallesinde inşa ettikleri Zübeyde Hanım Spor Merkezinin yakın zamanda açılışını yapacaklarını belirten Kesimoğlu, “Kadınlarımız bizim için çok değerli. Onlara yaşam alanları, sosyalleşebilecekleri alanlar oluşturma çabasındayız. Daha önce Yayla Mahallesi’nde Atatürk Evi ve Ali Rıza Efendi Kültür Evi’ni yaparak baba ile oğlu buluşturduk. Şimdi de Cumhuriyet Mahallesinde Zübeyde Hanım Kadın Spor Merkezini açıyoruz. Çok mutlu ve gururluyuz. Burada kadınlarımız sporlarını yapabilecekler, sosyalleşme adına kadınlarımıza katkı sağlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA