Can Dündar'dan skandal yazı

Almanya'da kaçak olarak yaşayan FETÖ firarisi Can Dündar, Türkiye'nin teröristlere yönelik düzenlediği Afrin harekatıyla ilgili, "Yanlış bir savaştasın sevgili ülkem!" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Can Dündar'dan skandal yazı
Can Dündar'dan skandal yazı
Almanya'da kaçak olarak yaşayan FETÖ firarisi Can Dündar, Türkiye'nin teröristlere yönelik düzenlediği Afrin harekatıyla ilgili, 'Yanlış bir savaştasın sevgili ülkem!' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Twitter hesabından tek işi PKK terör örgütünün partisi HDP'ye güzellemeler yapmak ve Türkiye'ye hakaretler etmek olan Can Dündar, yine bir skandala imza attı.

Türkiye'nin, Afrin'in teröristlerden temizlenmesi için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili 'Yanlış bir savaştasın sevgili ülkem!' başlıklı bir yazı kaleme alan vatan haini Can Dündar, 'Kızıl Elmaya gidiyorlarmış. Seni, olmayacak bir hayalin peşinde ateşe atıyorlar' ifadelerini kullandı.

Dündar yazısında, 'Sevgili ülkem! Nasıl olur da hayatı savunan doktorlara karşı ölümü savunanların peşinden gidersin? Bunun, senin değil, siyasi bir çaresizliğin, kişisel bir kıstırılmışlığın savaşı olduğunu, Saray kapısına bu cenkle merdiven konduğunu nasıl görmezsin?' dedi.

Türkiye'nin terör mücadele operasyonuna 'savaş' diyen Can Dündar'ın bu skandal ifadeleri sosyal medya kullanıcılarının da büyük tepkisini çekti.

Yazısında tamamen algı operasyonu yapan Can Dündar, teröristler için endişe içinde olduğunu açıkça ortaya koydu.

İşte Dündar'ın o yazısı:


Can Dündar'dan skandal yazı