Büyükşehir Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Toplantısını Yaptı

İçel Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Şubat ayı toplantısı birinci birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi Şubat Ayı Toplantısını Yaptı
Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, idare tekliflerine ait 37, komisyon raporlarına ait 8 ve 4 gündem dışı olmak üzere 49 madde görüşüldü. Meclis toplantısında konuşan Başkan Kocamaz, Mezitli ilçesi Deniz Mahallesi’nde planda spor ve park yeri olarak işaretlenmiş ve 76 dönümlük alana yapılması planlanan, ancak yapımı iptal edilen otel hakkında konuştu.

Kocamaz, yeni kabul edilen 1/5000’lik nazım imar planında bahse konu bölgelerin yeşil alan ve spor tesisi olarak belirlendiğini ve imar planında gerekli tavrın ortaya koyulduğunu belirtti.

Toplantıda ayrıca İçel merkez ilçeler için 31, Silifke için 6, Erdemli için 5, Anamur için 4, Bozyazı için 2 , Gülnar için 1 ve Mut için 1 olmak üzere, yapılacak olan 50 adet tek tip taksi durağı ihtiyacının yapım giderlerinin Ulaşım Dairesi Başkanlığı bütçesinden karşılanarak, her türlü iş ve işlemlerin yapılabilmesi için Ulaşım Dairesi Başkanlığına yetki verilmesi teklifi oy birliği ile kabul edilerek, ilgili komisyonlara gönderildi.

İçel Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı birinci birleşimi, alınan kararların İçel ve tüm ilçelerine hayırlı olması temennileriyle sona erdi.
Kaynak: İHA