Bodrumlu İş Adamlarından Kış Turizmi Atağı

Yaz aylarının en önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla’nın Bodrum ilçesi kış aylarında da hareketlenmeye başladı. Turizmciler ve iş adamları kış sezonunda da ilçeye yatırım yaparak bölgede kış turizmini canlandırmayı hedefliyor.

Bodrumlu İş Adamlarından Kış Turizmi Atağı
Turizmin gözbebeği Bodrum’da kış aylarında dükkanları kapatarak yaz ayını bekleyen turizmciler kış sezonunda da turizmin canlanması için yatırım yapmaya başladı.

Son yıllarda yaşanan nüfus artışının da etkisiyle yatırımcılar sahillerde işletme ve beach kulüp açmaya başladı.

Bodrum’un en ünlü eğlence mekanlarından biri olan Do Sebastian ve Güler Steak House Bitez sahilinde ortak bir mekan açarak kış aylarında ölü olan bölgeye hareketlilik getirdi. Yaz, kış açık olacak mekan kış aylarında sahilde restoran olarak, yaz aylarında ise beach kulüp ve steak house olarak hizmet verecek. Güler Steak House işletmecisi Murat Gümüşoğlu ve Do Sebastian’ın işletmecisi Okan Uslu’nun ortaklığında hizmete giren işletmenin açılışını Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz yaptı. Kaymakam Yılmaz kış aylarında yeni işletmelerin açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek “Bodrum’da kış aylarında da turizm yapılması gerekiyor. 12 ay turizm için ellimizden gelen tüm desteği veriyoruz. İnşallah Bodrum’da 12 ay turizmi sağlarız. Bu güzel mekanda kış ayında açılış yaparak ilk adımı atmış bulundu. Okan Bey ve Murat beye Bodrum’a böyle güzel bir mekan kazandırdıkları için teşekkürlerimi sunuyorum”dedi.

İşletme ortaklarından Okan Uslu ise kış sezonunda yeni yatırımlar yaparak Bodrum gibi önemli bir turizm kentini canlandırmak gerektiğini ifade etti.

Farklı bir konseptle hizmet vereceklerini açıklayan Uslu, açılışa katılan misafirlere teşekkürlerini sundu.

İşletmenin açılışına Bodrum’un ünlü simalarının yanı sıra siyasi parti temsilcileri, dernekler ve iş adamları katıldı.

Kaynak: İHA