Başkan Köşker'den Fatih Sultan Mehmet Lisesi'ne Ziyaret

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nde düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Başkan Köşker'den Fatih Sultan Mehmet Lisesi'ne Ziyaret
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nin bayrak törenine katıldı.

Öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra düzenlenen ziyarete Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da katıldı.

Ziyaret sırasında kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Köşker, “Evet çok ciddi bir mücadelenin içerisindeyiz. Kimileri cephede mücadele ediyor kimilerimiz burada mücadele ediyor. Cephede bu vatan için canlarını veren şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu vatanı en iyi şekilde koruyacak ve daha ileriye taşıyacak olan sizlersiniz. Bunu en iyi şekilde yapabilmeniz için de çok çalışmanız lazım. Kendimizi her alanda geliştirmeli, bu ülkeyi hak ettiği seviyeye ulaştırmalıyız. Bu anlamda sizlere çok güveniyoruz” dedi.

Başkan Köşker’in ardından konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Türkiye’nin geleceği için gençlerin büyük sorumluluklarının olduğunu söyleyerek, “Bu topraklarda ayakta durmanın zor olduğunu, bu toprakları savunmanın zor olduğunu, tarih her döneminde bizlere göstermiştir. Her zaman içeride ve dışarıda bizleri yıkmak isteyen, parçalamak isteyen hainler olmuştur. Ama biz geçmişinden güç alarak gelecekte daha güçlü bir devlet olma yolundayız. Bu anlamda da sizlere güveniyoruz. Sizlerin savaşları da ilimle, irfanla olacak. Bizim bu topraklardan başka gidecek bir yerimiz yok bu sebeple mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından bayrak töreni gerçekleşti. Tören sonrası Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, sınıfları dolaşarak öğrencilerle sohbet ettiler. Öğretmenler odasını da ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, öğretmenlerin talep ve önerilerini dinlediler.
Kaynak: İHA