Başkan Alıcık Engelli Çiftin Mutluluğuna Şahit Oldu

AYDIN – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de yaşayan işitme ve konuşma engelli Gülsüm ve Recep Fener çiftinin nikah törenlerinde şahitlik yaptı.

Başkan Alıcık Engelli Çiftin Mutluluğuna Şahit Oldu
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, işitme ve konuşma engelli Gülsüm ve Recep Fener çiftinin nikâh törenlerinde şahitlik yaptı. Nikah memuru ilk önce salondaki davetliler için sözlü olarak, ardından işaret diliyle nikâh akdini anlattı. Bir ömür için ‘evet’ diyen genç çift, törenin ardından doyasıya eğlendi.

Nazilli Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleştirilen törende konuşan Başkan Alıcık, “Bu özel gecede burada olmaktan dolayı çok büyük onur ve mutluluk duyuyorum. İnsanların mutluluğunu paylaşmak, onlarla birlikte olmak bana keyif veriyor. Çiftimiz evlenmek istediğini bize iletti. Biz de elimizden gelen desteği verdik. Engellilerimizin her zaman yanındayız. Allah bir ömür boyu mutlu etsin” sözlerini kaydetti.

Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) Başkanı Tayfun Yazıcı ise, “Gelinimiz Gülsüm gelinlik giymenin hayali olduğunu söyledi.

Bizde NAZENDER olarak yanlarında olduk. Çok güzel bir mutluluk. Önümüzdeki günlerde evlenecek olan çiftlerimiz var. Allah mutluluklarını daim etsin” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA