Milletvekili Aydemir Milli Hassasiyeti Paylaştı

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, “Türkiye yine ve yeniden tarih yazıyor. Afrin’de Zeytin Dalı operasyonuyla bölgeye huzur ve güvenliği taşıyan Kahraman Ordumuz muazzez ecdadımızın ruhunu muazzez kılıyor. Türk Milletinin duaları ordumuzun üstünedir” dedi.

Milletvekili Aydemir Milli Hassasiyeti Paylaştı
Hedef 2023 çalışmaları kapsamında Erzurum’da bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Umudum Köyünün konuğu oldu. Umudum Köyü Muhtarı Fatih Bayrak başkanlığında köy heyeti ile bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Zeytin Dalı operasyonu noktasında milli hassasiyeti paylaştı, gündemi değerlendirdi.

‘Yüce milletimiz tek ruh ve tek yürek halinde’

“Yüce milletimiz tek ruh ve tek yürek halindedir. Kahraman Ordumuz, sınırlarımızı ihlal eden, milletimizin birlik ve bütünlüğüne göz diken, kardeşlik, birlik ve beraberliğimize halel getirmek isteyen hainleri ve onların işbirlikçilerini tarihin zilletine gömüyor” diyen Milletvekili Aydemir, “Hz. Allah’ın yardımı, Yüce milletimizin duası, şühedamızın ervahı ordumuzla birliktedir” diye konuştu.

‘Cumhurbaşkanımızın AK dirayeti ‘

Milletvekili Aydemir, “Zeytin Dalı operasyonu Dünya Lideri AK Önderimiz, Cumhurbaşkanımızın, tarihi dirayeti ve kararlılığının vurgusu, onun ufkunda yürüyen Yüce milletimizin tarihi duruşudur” dedi.

Türkiye’de bir takım çevrelerin Zeytin Dalı operasyonundaki manayı bozmak adına talihsiz söylem ve eylemler içinde bulunduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, “Tarih, yüce milletimizin ruhunu paylaşanlarla, onun muazzez duruşunu bozmak isteyenleri ayıracak, bu tarihi yürüyüşe engel olmaya kalkışanlar tarihin karanlığında kalacaklardır” İfadesini kullandı.

Ziyaret sonrasında bir değerlendirme yapan Milletvekili Aydemir, “’Umudum Baba’ mekanı, Babamızın Köyü Umudum’u ziyaret ettik. Tarım ve Hayvancılıkta özel bir gayretin marka ismi Yusuf Güllapoğlu, Muhtar Fatih Bayrak ve dostlarla hali, ahvali istişare ettik. AK yaklaşımın hizmetlerine şükran duygularını paylaştılar” dedi.

Kaynak: İHA