Mehmetçiğe Destek İçin Süt Paralarını Bağışladılar

Aksaray'da bir köy Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'de terör örgütlerine yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için topladıkları 100 bin ton süt hasılatını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacak.

Mehmetçiğe Destek İçin Süt Paralarını Bağışladılar
Merkez İncesu köyü ile Yenikent beldesi sakinleri Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek için "Bir Mehmetçiğimize 1 Litre süt" kampanyası düzenledi.

Kampanya kapsamında 100 ton süt toplayan vatandaşlar, sütün satışından elde ettikleri geliri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacak.

Aksaray Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan, İncesu köyünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçiğe destek olmak amacıyla köylülerin bir günlük sütlerini bağışladığını belirterek, şöyle konuştu:

"Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla Yenikent beldesi ile İncesu Köyü'nde 'Bir Mehmetçiğimize 1 Litre Süt' kampanyası başlattık. Vatandaşlarımız sütlerini bu kampanya kapsamında bağışladı. Şu an köyümüzden 30 ton, beldemizden ise 70 ton süt Mehmetçiğimize destek olmak bağışlandı. Orada bizim için mücadele eden tüm vatan evlatlarına Rabbim yardımcı olsun. Bizler de bir nebze de olsa başlattığımız kampanyayla vatan evlatlarına destek olmak istedik."

Köy Muhtarı Hasan Uygun da kampanyaya destek sağlayan herkese teşekkür ederek, kampanyanın tüm üreticilere örnek olması temennisinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından süt tankerlerinin önünde operasyondaki askerler için dua edildi.

Kaynak: AA