İYİ Parti Altınordu İlçe Kongresi

İYİ Parti Altınordu İlçesi Olağan Kongresi yapıldı.

Ordu'daki bir otelde düzenlenen ilçe kongresine katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, bir yolculuk başlattıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin Suriye ile ilgili politikalarının arkasında olduklarını söyledi.

Dervişoğlu, "Çünkü biz milli bir hareketiz. Ama takvim yaprakları geriye sarıldığında o eşkiyaların orada ordu olmasının zeminini kim oluşturdu. Devletin kulağını sağır, gözünü kör hale kim getirdi. Bunlar çok boyutlu düşünülmesi gereken bir mesele." diye konuştu.

- MHP lideri Bahçeli'ye eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bazı açıklamalarına atıfta bulunan Dervişoğlu, "Kendisine bu güne kadar fazla cevap vermedim. Ama anladım ki artık zaruret oldu. Şimdi bir de 'gerekirse Afrin'e de gider, bu canı seve seve feda edeceğim' diyor. Mübarek sen o koltuktan kalkıp eve gitmeyi zor beceriyorsunuz, Afrin'e nasıl gideceksin. Azıcık elini vicdanına koy." değerlendirmesinde bulundu.

Dervişoğlu ayrıca, İYİ Parti'nin seçimlere katılmasının önünde hiçbir engel olmadığını, seçime gitmek için ilçe kongrelerini hızla tamamladıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA