GÜNCELLEME - Bolu'da Zincirleme Trafik Kazası Açıklaması 11 Yaralı

Abant yolunda 2 otomobil ve minibüsün karıştığı kazada, aralarında çocukların da bulunduğu 11 kişi yaralandı Tedavileri tamamlanan 8 ve 11 yaşlarındaki 2 çocuk taburcu olduYARALILARIN DURUMU, İSİMLERİ VE DETAYLAR EKLENDİ.

Bolu'da, 2 otomobil ile minibüsün karıştığı zincirleme trafik kazasında 11 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bolu-Abant Tabiat Parkı yolunda Atilla Bahçivan idaresindeki 34 PU 0998 ve Eralp Bahçivan'ın (38) kullandığı 34 LV 2229 plakalı otomobiller ile Selahattin Işık (35) yönetimindeki 34 DA 4350 plakalı minibüs, Gövem köyü yol sapağında çarpıştı.

Kazada, sürücüler Eralp Bahçivan, Selahattin Işık ve araçlarda bulunan Bapir (58) ve Ebubekir Özlük (31), Erdal Uyanık (31), Süleyman (31) ve Hüseyin Köysü (40), Erim (11), Ece (8) ve Nermin Bahçivan (37) ile Murat Kutlu Tekin (35) yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri ile vatandaşlar tarafından araçlardan çıkartılan yaralılar, yol kenarlarına taşındı. İtfaiye ekipleri de araçlarda sıkışan bazı yaralıları bulundukları yerden çıkardı.

Olay yerine gelen ambulanslarla AİBÜ İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan, 8 yaşındaki Ece ile 11 yaşındaki Erim Bahçivan, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bu arada yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yol, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından açıldı.
Kaynak: AA