Bingöl'de Şehit Ve Gazi Çocuklarına Yardım

Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) şehit ve gazi çocuklarına kıyafet yardımında bulundu.

BİŞHAK Başkanı Naim Tan yaptığı açıklamada, şehitlerin emaneti olan çocuklarına sahip çıkmanın önemine işaret ederek, 350 çocuğun giydirildiğini söyledi.

Yaptıkları girişimler sonucu bir firma tarafından gönderilen hediye giysilerle şehit ve gazi çocuklarını sevindirdiklerini aktaran Tan, "Bu vatan uğruna canları feda eden kahraman şehitlerimizi asla unutmayacağız. Onların emaneti olan çocuklarına ve yakınlarına sahip çıkmak bizim öncelikli görevimizdir. Şehitlerimiz için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz." ifadelerini kullandı.

Şehit ve gazi ailelerine yönelik gezi programları da düzenlediklerini belirten Tan, şehit güvenlik korucularının ailelerine ev almak için kampanya düzenlediklerini kaydetti.

Tan, şöyle devam etti:

"Derneğimiz tarafından şehit ve gazi yakınlarına yönelik belli aralıklarla gezi programları düzenlemektedir. Şu anda 5 şehit güvenlik korucusunun geride kalan emanetlerine ev almak için açmış olduğumuz yardım kampanyası devam etmektedir. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz. Şehitlerimize ilelebet minnettarız. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Onların emanetlerine sahip çıkmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz."

Kaynak: AA