Başkan Karaosmanoğlu, Özel Göz Hastanesini Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, özel bir göz hastanesini ziyaret etti.

Başkan Karaosmanoğlu, Özel Göz Hastanesini Ziyaret Etti
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kurulduğu günden bu yana Kocaelililerin göz sağlığı konusundaki problemlerine dünya standartlarında çözümler üretebilen özel bir göz hastanesini ziyaret etti. Direktör Prof. Dr. Orhan Elibol ve Hastane Müdür Vekili Sevim Aydın’dan faaliyetler hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, muayene olmak için gelen vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ifade etti.

Hastanenin yaptığı yatırımların kent için önemli olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Hastane, özellikle sağlık turizmi konusunda şehrimizin çevre illerden gelecek hastalar için çok daha cazip bir hale gelmesini sağlamıştır. Bu tür girişimler şehrimizin ekonomisine sağladığı katkılar sebebiyle bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Karaosmanoğlu’nu misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirten Medikal Direktör. Prof. Dr. Orhan Elibol ise “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Karaosmanoğlu’na ev sahipliği yaptık. Gerçekleştirilen göz muayenesinin ardından, hastanemizi dolaştık ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek İzmitlilerin sağlığı için gerek sağlık turizminde şehrimizin daha cazip bir konuma gelmesi adına yaptığımız çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA