Başkan Ekinci Esnaf Odaları Temsilcileriyle Buluştu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası temsilcileriyle bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Ekinci Esnaf Odaları Temsilcileriyle Buluştu
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası temsilcileriyle bir araya geldi. Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağındaki toplantıya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin yanı sıra Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, Belediye Başkan Yardımcıları Necmettin Sağlam, Halil Kızılelma, Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Akbaş ile Bakkallar ve Bayiler Odası üyeleri katıldı.

Eyyübiye Belediyesinin bu güne kadar yaptığı çalışmaları anlatan sunum ile başlayan programda fikir alışverişinde bulunuldu. STK temsilcileriyle sık sık bir araya geldiklerini belirten Ekinci, "Sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi Aliya İzzetbegoviç Kültür Konağında ağırlamayı sürdürüyoruz. STK temsilcilerimizle sık sık bir araya gelip onların değerli fikirlerinden istifade etmeye çalışıyoruz. Belediye olarak yaptığımız çalışmaları anlatma fırsatımız olduğu gibi, bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ise ilçeye yaptıkları çalışmalardan dolayı esnaf adına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.
Kaynak: İHA