AK Parti Bursa Milletvekili Müezzinoğlu Edirne'de

Milletvekili Müezzinoğlu: 'Türkiye bölgesinde emperyalist güçlerin oyunlarını bozarak hedeflerine ulaşacaktır. Sıkıntı ve zorluklarımız oluyor, bunları paylaşarak bertaraf edeceğiz'

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'de ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Edirne İl Başkanlığını ziyaret eden milletvekili Müezzinoğlu, Edirne Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya geldi.

Müezzinoğlu, burada yaptığı açıklamada, her zaman kendisini Edirne'ye karşı sorumlu hissettiğini, Edirne'nin gönlünün bir parçası olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin ülke olarak sıkıntılı dönemlerden geçtiğini aktaran Müezzinoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Müezzinoğlu, harekatta dün de 11 askerin şehit olduğunu dile getirerek, şöyle devam etti:

"Ailelerine başsağlığı diliyorum. Hep birlikte tüm zorlukları aşacağımızı düşünüyorum. Türkiye bölgesinde emperyalist güçlerin oyunlarını bozarak hedeflerine ulaşacaktır. Sıkıntı ve zorluklarımız oluyor, bunları paylaşarak bertaraf edeceğiz."

Bir gazetecinin, teröristlerin Afrin'de kullandığı silahlara ilişkin sorusu üzerine, asıl önemli olanın kullanılan silahların arkasındaki güçlerin olduğuna işaret eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"PKK'nın 35 yıldır bize karşı kullandığı silahların tamamı yabancı silahlar. Bugün YPG’nin de DEAŞ'ın da terör örgütlerinin kullandığı silahlar, yabancı silahlar. Önemli olan, bu yabancı silahları bunlara verenler kimler? Hangi stratejilerle veriyorlar, amaçları ne? Bunların silah fabrikaları, silah sanayilerinin olmadığını herkes biliyor."

Toplantıya, AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler de katıldı.

Kaynak: AA