Afrin Şehidi Giresun'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı’nın 22. gününde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu memleketi Giresun’un Çamoluk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Afrin Şehidi Giresun'da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gözyaşları arasından memleketi Çamoluk’a getirilen şehit Karacaoğlu için tören düzenlendi.

Törende şehidin eşi Kıymet Karacaoğlu’na kadın astsubay destek oldu. Geçtiğimiz hafta Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Ufuk Aktağ’ın anne ve babası da şehit Hamza Karacaoğlu’nun anne ve babasına destek oldu.

Cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli şehidin annesi Muazzez Karacaoğlu, babası Süleyman Karacaoğlu, eşi Kıymet Karacaoğlu, kardeşleri Ramazan, Haşim, Rabia ve Hakan Karacaoğlu’na başsağlığı diledi.

Şehit Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlulları, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, il protokolü ve 3 bin vatandaşın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çamoluk Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Bakan Canikli ve şehidin babası Süleyman Karacaoğlu şehidin naaşını omuzlayarak cenaze aracına götürdü. Şehidin naaşı Çamoluk Şehitliğine defnedildi.
Kaynak: İHA