Vali Şentürk'ten Zeytin Dalı Harekatı Gazisine Ziyaret

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Uzman Çavuş Sezer Akbaş’ı evinde ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, ziyarette Akbaş'a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Akbaş'ın sağlık durumu ve yaralandığı olay hakkında bilgi alan Şentürk, Suriye'de devam eden operasyondaki kahramanlıkları dolayısıyla tüm Mehmetçiklere ve Akbaş'a teşekkür etti.

Türk askerinin tarih boyunca büyük kahramanlıklar sergilediğini hatırlatan Vali Şentürk, şunları kaydetti:

"Ecdadımızın kahraman evlatları vatan, bayrak, ezan, millet sevdalıları nasıl ki başarıyla mücadele etmişse, bugün de aynı kahramanlar Afrin’de destan yazıyor. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahı için düşmanlarla gözünü kırpmadan, gece gündüz demeden çarpışan kahraman güvenlik mensuplarına minnettarız. Devletimiz şehit yakınlarına ve gazilerimize her zaman gereken desteği vermiştir. Biz de Kırşehir’deki şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, tüm gazilerimize de acil şifalar diliyorum."

Uzman Çavuş Sezer Akbaş ise, vatan için her zaman mücadele edeceklerini, gerekirse canlarını severek feda edeceklerini vurguladı.

Ziyarette, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Ekemen ve Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun Ağaç hazır bulundu.

Kaynak: AA