Komando Andı İle Mehmetçiğe Destek

Hazırladığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Alaşehir Belediyesi, bu kez Afrin’deki Mehmetçikler için özel bir video hazırladı. Şehit ailesinin de yer aldığı klipte Alaşehirliler Komando Andı’nı okuyarak Mehmetçiğe olan desteğini bir kez daha gösterdi.

Komando Andı İle Mehmetçiğe Destek
Manisa’nın Alaşehir ilçesinde yaşayan vatandaşlar, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin’e yönelik düzenlenen ’Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan Mehmetçikler için ’Komando Andı’nı okudu. Şehit ailesiyle başlayıp, sporculardan öğrencilere, esnaftan vatandaşa, gencinden yaşlısına her kesimden insanın katıldığı videoda Alaşehir adeta tek yürek oldu. Alaşehir Belediyesi tarafından hazırlanan klipte, PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Evren Kara’nın ailesi de yer aldı. Killik Mahallesi’nde ikamet eden Evren Kara’nın ailesi, projede kendilerini de unutmayan Alaşehir Belediyesine teşekkür etti.

Afrin’de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçik için daha önce de 50 bin paket kuru üzüm gönderen Alaşehir Belediyesinin hazırladığı kliple tek yürek olan Alaşehirliler, belediyeye teşekkür etti. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, sosyal projelerin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: İHA