Kazada Şehit Olan Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elazığ'da dün otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Seven, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada Şehit Olan Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı
Elazığ'da dün otomobilin devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Recep Seven, memleketi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Afyonkarahisar Hava Meydan Komutanlığından alınan şehidin cenazesi, Emirdağ ilçesine bağlı Güzeli köyündeki babaevine getirildi.

Evin önünde helallik alınmasının ardından şehit Seven için köy mezarlığında cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze namazını Emirdağ Müftüsü Aytekin Akçin, kıldırdı.

Törende şehidin annesi Nuran Seven, "Uyan uykudan, niye uykudan uyanmıyorsun? Ben nasıl hasretine dayanacağım?" diye ağladı. Şehidin 6 aylık eşi Gülçin ve kardeşleri Taner ile Recep Seven gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesi törenin ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Törene, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal, Emirdağ Kaymakamı Hüseyin Sayın, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve çok sayıda polis katıldı.

Şehit Seven'in babasının geçen yıl vefat ettiği, kız kardeşinin de trafik kazasında öldüğü öğrenildi.

Ali Teğin yönetimindeki 56 AG 246 plakalı otomobil, dün Elazığ-Diyarbakır karayolunun 35. kilometresinde devrilmişti. Kazada sürücü yaşamını yitirmiş, polis memuru Seven şehit olmuş, polis memuru Muhammet Mete Çalışkan ile Ahmet Teğin yaralanmıştı.

Otomobildeki polis memurlarının, Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görevli oldukları, Siirt'ten aldıkları hastayı Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine götürdükleri öğrenilmişti.
Kaynak: AA