İzmir'e 2 Yeni Fuar Geldi

İzmir'de bu yıl ilk kez Deri ve Deri Giyim Fuarı ile Tekstil, Hazır Giyim ve Teknolojileri Fuarı düzenlenecek.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ), bu yıl ilk kez Deri ve Deri Giyim Fuarı ile Tekstil, Hazır Giyim ve Teknolojileri Fuarı düzenleyecek.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, Fuarİzmir’de gerçekleşen fuarlara, her yıl yenileri ekleniyor.

Bu yıl 43’üncüsü yapılacak Shoexpo-İzmir Ayakkabı Çanta Fuarı ile birlikte 24-27 Nisan tarihleri arasında 1. Deri ve Deri Giyim Fuarı, 26 - 28 Nisan’da ise 1. Tekstil, Hazır Giyim ve Teknolojileri Fuarı yapılacak.

Bu yıl 24 - 27 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan 43. Shoexpo – İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı ile 1. Deri ve Deri Giyim Fuarı da düzenlenecek.

Fuarla birlikte 4 gün boyunca deri ve deri giyim markaları, perakendeciler, toptancılar ve tasarım firmalarının, en iyi yerli ve yabancı deri ve deri giyim üreticileri ile bir araya gelmesi sağlanacak.

- Yeni bir tekstil fuarı geliyor

Sektöründe Avrupa’nın en büyüğü IF Wedding Fashion İzmir, Shoexpo, Pretexpo gibi moda fuarlarını barındıran İzmir, bu yıl yeni bir tekstil fuarı daha kazandı.

Bu yıl ilk kez düzenelenecek 1. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nda tekstil sektörü bir araya gelecek. 26 Nisan'da başlayacak fuar, moda ve konfeksiyon sektörünün ihtiyaç duyduğu ürünleri üreten, ticaretini yapan tedarikçileri bir araya getirmeyi ve önemli ticari bağlantılar kurulmasına da aracılık etmeyi hedefliyor.

1. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nda, etiket, lastik, fermuar, düğme, vatka gibi konfeksiyon yan sanayi ürünlerine, gelinlik kumaşı, abiye kumaşı, ev kumaşları gibi kumaş türlerine, konfeksiyon dikiş makineleri, nakış makineler, yatak yorgan makineleri, lazer kesim ve dijital baskı makineleri, ütü makineleri gibi konfeksiyon makinelerine, birçok iplik çeşidine ve hizmet sağlayıcılarına ev sahipliği yapacak.
Kaynak: AA