Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması Ortak Akılla Yapılan İşler Faydalı Olur

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” programı kapsamındaki ziyaretlerde yaptığı açıklamada, ortak akılla yapılan işlerin faydalı olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Saraoğlu Açıklaması Ortak Akılla Yapılan İşler Faydalı Olur
Başkan Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Yörük ve beraberindeki heyet “Yerel Buluşmalar” programı kapsamında Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Uğur Şahin, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya ve Tamirciler Odası Başkanı Ali Osman Sunar, Otelci Kahveci, Lokantacı ve Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Kaynar ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak, bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerde yaptığı konuşmada ilçedeki tüm esnafların kendileri için önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Saraoğlu; “Bizler yerel yönetim olarak esnaflarımıza elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” dedi.

İstişareye önem verdiklerini belirten Saraoğlu, “Sizlerin fikirleri bizler için çok önemli. Ortak akılla yapılan işlerin faydalı olduğunu düşünüyorum. Sizlerin görüş ve önerilerini kaydederek yapacağımız diğer işlerde uygulamaya çalışıyoruz. Yeşil alanlarıyla, spor tesisleriyle ve kültür merkezleriyle ilçemizi bambaşka bir görünüme kavuşturarak, hep birlikte büyük ve önemli adımlarla şehrimizin modern, sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmesini el birliği ile gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA