AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare Ve Değerlendirme Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan: (1) 'Bu sabah itibarıyla 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabii ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içerisindeyiz. Kaybımız da olacak ama verdirdiğimiz kayıplar da olacak' 'Dün, sayısal olarak çok kabarık miktarda füze depolarını imha edip yok etmiştik. Tabii bunlar, bunları çıldırtıyor. Biz tabii bunların bedelini bunlara çok daha ağır ödeteceğiz. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini misliyle değil katbekat fazlasıyla ödeyecekler'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı'nda bir helikopterin düşürüldüğünü belirterek, "Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini misliyle değil katbekat fazlasıyla ödeyecekler." dedi.

Partisinin İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, TSK'nın Afrin'de yürütttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin son gelişmelerden bahsetti.

Güvenlik güçlerinin sınırlar içinde ve dışında yürekleriyle, bilekleriyle, cesaretleriyle, kanlarıyla büyük bir mücadeleyi yürüttüğünü vurgulayan Erdoğan, şu bilgileri verdi:

"Bu sabah itibarıyla bin 141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabii ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içerisindeyiz. Kaybımız da olacak ama verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Dün, sayısal olarak çok kabarık miktarda füze depolarını imha edip yok etmiştik. Tabii bunlar, bunları çıldırtıyor. Biz tabii bunların bedelini bunlara çok daha ağır ödeteceğiz. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini misliyle değil, katbekat fazlasıyla ödeyecekler. Çünkü biz kararlıyız. İnanıyoruz ve üstünüz. Bunu da başaracağız. Bu gurur verici manzara ülkemizin her bir şehrine ve milletimizin her ferdine çok büyük sorumluluklar yüklüyor."

(Sürecek)
Kaynak: AA