Ordu'da Kültür Sanat

İstanbul Devlet Tiyatrosu, 'Tamamen Doluyuz' oyununu Ordu'da sahneleyecek.

İstanbul Devlet Tiyatrosu, "Tamamen Doluyuz" adlı oyununu Ordu'da izleyicilerin beğenisine sunacak.

ABD'li oyun yazarı Becky Mode'un kaleme aldığı, çevirisini Lale Eren Dalsar'ın yaptığı tek perdelik oyunun yönetmenliğini Elif Erdal üstleniyor.

Oyunun dekor ve kostüm tasarımı Batuhan Bozcaada, ışık tasarımı Akın Yılmaz, müziği Orhan Enes Kuzu, şarkı sözleri ise Deniz Gürzumar'a ait.

Tek kişilik oyunda "Sam" karakterini canlandıran Efe Erkekli'ye sesleriyle de çok sayıda isim eşlik ediyor.

"Tamamen Doluyuz" oyununun konusu ise şöyle:

"Konservatuvarın oyunculuk bölümünden mezun bir genç olan Sam, kendi alanında iş bulamadığı için, şehrin en lüks restoranlarından birinde rezervasyon görevlisi olarak çalışmaya başlar. Tek isteği mesleğini yapabilmek ve gittiği oyunculuk görüşmelerinin birinden olumlu cevap almaktır ama çalıştığı restoranın bakımsız bodrum katında, üç kişinin işini tek başına üstlenerek, Noel tatilinin yoğun rezervasyon trafiğine yetişmeye çalışmaktadır. Üstelik, bir yandan patronlarının mantıksız istekleri, zengin müşterilerin akıl almaz kaprisleriyle ilgilenip, bir yandan da ailesini ve dostlarını mutlu etmeye çalışmaktadır. Sam, içine düştüğü bu trajikomik ortamdan kendini kurtarıp, asıl işine geri dönmeyi düşünmektedir."

Oyun, Ordu Kültür Sanat Merkezi Sahnesi'nde yarın saat 20.00'de, 3 Şubat Cumartesi günü saat 14.00 ve 20.00'de seyirciyle buluşacak.

Kaynak: AA