Kartepe Belediyesi Medikal Malzemesi Alımı İçin İhale Yaptı

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, medikal malzemesi, akülü tekerlekli sandalye ve tekerlekli sandalye alımı için açtığı ihalede 6 firma teklif verdi.

Kartepe Belediyesi Medikal Malzemesi Alımı İçin İhale Yaptı
Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ile Sosyal ve Yardım İşler Müdürlüğü tarafından talep edilen “Medikal Malzemesi Alınması İşi” için ihale düzenledi.

Kartepe Belediyesi Toplantı Salonu’nda Zabıta Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı Ali Özbayraklı başkanlığında düzenlenen ihalede ihaleye 6 istekli teklif verdi.

Yaklaşık maliyeti 118 bin 258,25 TL olan ihalenin birinci oturumunda istekliler medikal malzemesi için teklif verdi. İhalede verilen en yüksek teklif 48 bin 858,25 TL olurken, verilen en düşük teklif ise 31 bin 992,80 TL oldu. İhalenin ikinci kısmında ise yaklaşık maliyeti 16 bin 638,33 TL olan tekerlekli sandalye alımı için isteklilerden teklif alındı. İsteklilerden alınan en yüksek teklif 25 bin 60 TL, en düşük teklif ise 14 bin 700 TL oldu. Akülü tekerlekli sandalye alımı için açılan ihalenin üçüncü oturumunda da 6 istekli teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 51 bin 800 TL olan ihalede verilen en yüksek teklif 63 bin 780 TL, en düşük teklif ise 42 bin TL oldu.

Verilen tekliflerin açıklanması ardından ihale komisyonu başkanı tekliflerin incelenmesi için ihalenin ihaleyi sona erdirdi.
Kaynak: İHA