Hrant Dink Cinayeti Davası

FETÖ elebaşı Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma ve eski emniyet görevlileri ile ana dava hükümlülerinin de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu 85 sanığın yargılandığı davanın 18. duruşması başladı Sanıklardan, dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanlığı görevlisi uzman çavuş Hacı Ömer Ünalır'ın çapraz sorgusu yapılıyor

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, gazeteciler, jandarma ve eski emniyet görevlileri ile ana dava hükümlülerinin de aralarında bulunduğu 11'i tutuklu, 10'u firari 85 sanığın yargılandığı davanın 18. duruşması başladı.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, eski Trabzon İl Jandarma Komutanı Albay Ali Öz ile eski jandarma, emniyet görevlilerinin de aralarında yer aldığı 4 tutuklu sanık katıldı.

İki tutuksuz sanığın da hazır bulunduğu duruşmaya, bazı tutuklu veya hükümlü sanıkların Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılımı sağlandı.

Duruşmada, savunması alınan sanıklardan eski Trabzon İl Jandarma Komutanlığı görevlisi uzman çavuş Hacı Ömer Ünalır'ın çapraz sorgulaması yapılıyor.
Kaynak: AA