Ferzan Özpetek 'Cebimdeki Yabancı' İzmir Galası İle Optimum'da

Güçlü kadrosuyla yılın merakla beklenen “Cebimdeki Yabancı” filminin İzmir galası, 3 Şubat Cumartesi günü Optimum’da gerçekleştirilecek. Film gösterimi öncesinde ise filmin yapımcılarından Ferzan Özpetek, filmin yönetmeni Serra Yılmaz ve yıldız oyuncuları, Optimum ziyaretçileri ile bir araya gelerek söyleşi yapacak.

Ferzan Özpetek 'Cebimdeki Yabancı' İzmir Galası İle Optimum'da
Senaryosunu Murat Dişli’nin yazdığı yönetmenliğini Serra Yılmaz’ın yaptığı, Belçim Bilgin , Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız gibi yıldız isimlerin yer aldığı “ Cebimdeki Yabancı” filminin İzmir galası, başrol oyuncularının katılımı ile 3 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Optimum’ da gerçekleştirilecek. 2016 yılında ülkesinde gişe rekorları kıran İtalyan filmi “ Perfetti Sconosciuti”nin Türkiye uyarlaması olan “ Cebimdeki Yabancı” 7 yakın arkadaşın bir akşam yemeği için bir araya gelmesi ve cep telefonlarının ortaya konmasıyla birlikte hepsinin maskelerinin ardında gizledikleri farklı hikâyelerinin ortaya çıkmasını anlatıyor.

Dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek İzmir’de olacak

İzmir Optimum’ da gerçekleşecek olan galaya filmin sevilen oyuncuları ile birlikte filmin yapımcılarından dünyaca ünlü yönetmeni Ferzan Özpetek de katılacak. BKM’nin ve İzmir Optimum’un organizasyonuyla filmin İzmir Optimum Cinemaximum salonlarında gerçekleştirilecek gösterimi öncesinde ise oyuncular ve yönetmen Serra Yılmaz sevenleri ile bir araya gelerek filme özel söyleşi yapacak. Söyleşinin ardından İzmirli sinemaseverler, “Cebimdeki Yabancı ” filmini başrol oyuncuları ile birlikte seyredecek.

İzmir Optimum AVM Cinemaximum’da gerçekleşecek galada gerilim ve komedi türündeki “Cebimdeki Yabancı” filmi, cep telefonlarının hayatımıza girmesiyle birlikte toplumun

birbirine karşı yabancılaşması kara mizah yoluyla masaya yatırılıyor.
Kaynak: İHA