'Elazığ her yerde okuyor' projesi

ELAZIĞ – ‘Elazığ Her Yerde Okuyor “ kampanyasına Devlet Su İşleri (DSİ) Spor Kulübü de destek verdi.

'Elazığ her yerde okuyor' projesi
'Elazığ her yerde okuyor' projesi
Öğrencilere kitap okumayı sevdirmek ve okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Elazığ Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Elazığ Her Yerde Okuyor' projesi, büyüyerek devam ediyor. Bu kapsamda DSİ Spor Kulübü de kampanyaya katıldı.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen kitapları okuyan sporcular, önemli bir toplumsal sorumluluk projesine imza attı.

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak “Elazığ Her yerde Okuyor' projesi kapsamında DSİ Spor Kulübü sporcularına kitap verdiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, “Beden için spor yapmak ne ise, zihin için kitap okumakta odur. Gerçekten kitap okumayı önemsiyoruz. Kitap okumanın çok önemli olduğunu, insanın düşüncesini ve zihin dünyasını geliştirdiğini biliyoruz. Bu amaçla da proje başlattık. Projemiz olumlu yönde çok güzel bir şekilde devam ediyor” dedi.

Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu kampanyaya katkıda bulunmak istediklerini dile getiren DSİ Bölge Müdürü İlker Arslan ise, kampanyaya destek verdiklerini ve diğer spor kulüplerine örnek olmak istediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA