Başkan Üzülmez TÜGVA'yı Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TÜGVA Kartepe Şubesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Üzülmez TÜGVA'yı Ziyaret Etti
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kartepe Şubesi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. TÜGVA binasını ziyaret eden Başkan Üzülmez’e Türkiye Gençlik Vakfı Kartepe İlçe Temsilcisi İsmail Yaşar tarafından bilgi verildi.

Ziyarette konuşan Üzülmez, gençlerin vatan, millet için yaptığı çalışmaların kendisini gururlandırdığına değinerek, “Gençlerimize geçmişten bu yana birçok hizmetler yapıldı. Genç yaşta vakıf işleriyle uğraşan herkese teşekkür ediyorum. Bizler bu durumdan gurur duyuyoruz. Gençler için yaşadığımız dünya çok sahte ve sanal bir yerdir. Gençlerimizin aklını alabilecek birçok cazip alan vardır. Bu ortamda vatan millet sevdası ile memleket meseleleri için dertlenen, çalışan ve kendini geliştirmeye çalışan gençlerimiz herkese çok iyi örnektir” dedi.

Gençlere olan güvenini 15 Temmuz’da tekrar kazandığını söyleyen Başkan Üzülmez, “Bizler bu önemli görevi üstlendik ve belli bir yaşa geldik. Sırası geldiğinde her birimiz bayrağı bu genç arkadaşlarımızdan birine devredeceğiz. O yüzden şimdiden yapılan yatırımlar ve çalışmalar çok önemlidir. Dijital dünyanın esiri olmuş bir gençlik yetiştiğini düşünüp üzülürken, 15 Temmuz’da en ön saflarda yer alan gençlerimizi görünce yanıldığımızı da anladık. İşte bu gençlerimiz dernekler, vakıflar aracılığı ile güç ve iş birliği yaparak yeni neslin geçmişine, geleceğine, kültürüne, değerlerine sahip çıkan gençler olarak yetişmesi için fedakarca, gönlüyle ve ruhuyla davaya hizmet ediyorlar. Allah yollarını açık etsin ve yardımcıları olsun, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Her zaman desteğe hazırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA