İsmail Hakkı Pekin: FETÖ'nün Türkiye'de toprağa gömülü 2 milyar dolar parası var

Emekli korgeneral İsmail Hakkı Pekin ilk kez Beyaz TV'de açıkladı: "FETÖ'nün Türkiye'de toprağa gömülü 2 milyar dolar parası var. Uzaydan çekilen fotoğraflarda da bu gözüküyor.

İsmail Hakkı Pekin: FETÖ'nün Türkiye'de toprağa gömülü 2 milyar dolar parası var
İsmail Hakkı Pekin: FETÖ'nün Türkiye'de toprağa gömülü 2 milyar dolar parası var
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Pınar Işık Ardor'un sunduğu 7. Gün programının bugünkü konuğu Emekli korgeneral İsmail Hakkı Pekin'di.

FETÖ'nün finans yapılanmasından bahseden Pekin, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

FETÖ maddi olarak çok güçlü olduğunu urgulayan Pekin, 'Bu paraların bir kısmını yurt dışına kaçırdılar. Bir hafta önce gelen bana gelen istihbat bilgisine ise; FETÖ'nün Türkiye'de hala parasının olduğu, hatta bu paraların bir kısmının gömülü olduğu şeklinde' dedi.

UZAYDAN ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARDA DA GÖZÜKÜYOR'

Pekin şöyle devam etti:

'Burası Kocaeli'nde bir yer hatta arazi devlete ait. Bu arazi bir şirket tarafaından kiralanmış ama orada bir faaliyet yok. Uzaydan da fotoğrafları çekilmiş; toprak altında bunlar farklı renklerde gözüküyor. Bana söyledikleri 2 milyar dolar bir rakam, belki daha fazla da olabilir. Başka yerlerde de gömülü paraları olduğu şeklinde bilgiler var.'

AMERİKA GÜLEN'İN YERİNE İKİ - ÜÇ İSMİ DÜŞÜNÜYOR

FETÖ'nün iadesi konusuna da değinen Pekin, 'İadesi konusunda tereddütüm var. Ama Gülen'in kullanım ömrü bitmiştir. Örgütün kullanım ömrü devam edecek. Yani örgüt Gülen'den sonra da devam edecek. Fethullah Gülen'in altında, Gülen'in yeri için mücadele eden iki - üç isim var. Büyük ihtimalle gülen lider olarak artık son günlerini geçiriyor' şeklinde konuştu.