'Çalışmalarımızla Ayaş Şantiyeye Döndü'

Ayaş Belediye Başkanı Vekili Burhan Demirbaş: 'Ayaş ilçesinde başlatılan çalışmalarla ilçe şantiye alanına döndü'.

Ayaş Belediye Başkanı Vekili Burhan Demirbaş, "Ayaş ilçesinde başlatılan çalışmalarla ilçe şantiye alanına döndü." dedi.

Demirbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ayaş Belediye Başkanlığının ilçenin birçok mahallesinde sürdürdüğü çalışmalarla ilçeye yatırım ve hizmet getirmeye devam ettiğini anlattı.

Çalışmaların sürdüğünü anlatan Demirbaş, "Çalışmaların aksatılmadan yürütülmesi için işimizi çok sıkı takıp ediyoruz. Bunun içinde gerek taşra mahallelere gerek merkez ve eski beldelerden olan Çanılı, Oltan ve Sinanlı mahalleleri yerinde görmeye çalışıyoruz. Ayaş ilçesinde başlatılan çalışmalarla ilçe şantiye alanına döndü." dedi.

Demirbaş, ilçenin Hacıveli Mahallesi'nde yapımı devam eden Ayaş Abdülhamid Han Anadolu Lisesi inşaatında da incelemelerde bulunduğunu aktararak, şu ifadeleri kullandı:

"Bu alana 200 yataklı yurt binası da yapılacak. Ardından da çim yüzeyli halı saha ve sosyal tesisler çalışması başlatılacak. Bunlar öğrencilere verdiğimiz değerin göstergesidir. Bunları kısa sürede tamamlayıp gençliğin ve öğrencilerin hizmetine sunacağız. Bize katkılarını esirgemeyen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile AK Parti Ankara milletvekillerimize teşekkür ediyorum."
Kaynak: AA