Samsun'dan Tokat'a Yardım Eli

Atakum Şehit Emrah Sapa Anadolu İmam Hatip Lisesinin başlattığı yardım kampanyasında toplanan kışlık giyecekler ve kırtasiye malzemeleri Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde köy okuluna ulaştırıldı.

Şehit Emrah Sapa Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Yıldız ile Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Murat Göçer öncülüğünde düzenlenen yardım kampanyasında öğrencilerin katkısı kışlık giyecek ve kırtasiye malzemeleri toplandı.

Yardımlar, öğretmenler ve bir grup öğrenci ile Tokat iline bağlı Yeşilyurt ilçesine bağlı Yeniköy'deki Yeniköy İlkokuluna teslim edildi.

Şehit Emrah Sapa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Yeşilyurt Kaymakamı Muhammet Sait Baytok ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak'ı ziyaret etti.

Kaymakam Baytok, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Öncelikle Şehit Emrah Sapa Anadolu İmam Hatip Lisesinin yapmış olduğu bu kampanyayı ve eğitime gönül vermiş öğretmen ve öğrencilerini bu başarılarından dolayı tebrik ediyorum, öğrenciler açısından yapılan eğitim-öğretim destek faaliyetlerinin yararlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Kaynak: AA