Biga'da İndirimli Alış Veriş Günleri Başladı

Biga'da çarşı esnafının kış sezonunda düşen satışlarını canlandırmak ve ticari hareketliliği sağlamak adına yapılan 4. Biga İndirimli Alışveriş Günleri, Kapalı Çarşı önünde düzenlenen etkinlik töreniyle başladı.

Animasyon ekibi şovları, dans şovları ve Biga Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle renklenen programa, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Belediyesi Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Oda Başkanları ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Jale Kırbaş'ın konuşmalarının ardından konuşan Belediye Başkanı Işık, etkinliğin bölgede de dikkat çektiğini ifade etti.

"Bu etkinlik ile Biga'da bir ve beraber olunduğunda güzel işler yapılabileceğini ortaya koyuyoruz." diyen Işık, "Alış veriş günlerinin esnafımıza bol kazançlar getirmesini halkımıza da mutlu bir 4 gün geçirmelerini diliyorum." dedi.

Kaymakam Mustafa Can ise, ticaretin ve ekonominin canlanması açısından esnafın kazanç elde etmesini olumlu bulduğunu kaydetti.

Etkinlikte vatandaşlara bereket helvası dağıtıldı.

Kaynak: AA