Sokakta Yaşayan Kadını Polis İkna Etti

Muğla'nın Milas ilçesinde bir yıldır yardım tekliflerini geri çevirerek sokaklarda yaşayan kadın, polis ekiplerince ikna edilerek misafirhaneye yerleştirildi.

Muğla’nın Milas ilçesinde yaklaşık bir yıldır sokakta yaşayan yaşlı kadın, polis ekiplerinin çabasıyla ikna edilerek, emniyetin misafirhanesine yerleştirildi.

Hacı İlyas Mahallesi Menteşe Caddesi’nde sokakta yaşayan 68 yaşındaki Ummahan Çubukcu'nun soğuk havadan etkilenmemesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi için polis ekipleri seferber oldu

Yapılan tüm yardım tekliflerini daha önce "Ben sokakta mutluyum. Kimsenin yardımına ihtiyacım yok. Akrabalarım var ama onlarla görüşmek istemiyorum. Sokakta yaşamak istiyorum. Beni kendi halime bırakın" diyerek geri çeviren Çubukçu için Milas Kaymakamı Eren Arslan'ın talimatıyla harekete geçen ekipler, yaşlı kadını ikna ederek yüz yüze görüşme yaptı.

Polis ekiplerinin telkinleriyle sokakta yaşamaktan vazgeçirilen Ummahan Çubukcu, Milas Emniyet Müdürlüğünün misafirhanesine alındı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Çubukçu'nun bundan sonra sokaklara dönememesi ve uygun koşullarda yaşamanı sürdürebilmesi için çalışma başlatıldığı söyledi.
Kaynak: AA