Diş Sorunu Yaşayan Kediye Belediye Yardım Etti

Küçükçekmece Belediyesinin veteriner ekipleri, bir vatandaşın ihbarı üzerine öndeki köpek dişi olağanüstü büyüyen ve yemek yiyemeyerek halsiz düşen sokak kedisinin yardımına koştu.

Küçükçekmece Belediyesinin veteriner ekipleri, bir vatandaşın ihbarı üzerine öndeki köpek dişi olağanüstü büyüyen ve yemek yiyemeyerek halsiz düşen sokak kedisini sağlığına kavuşturdu.

Küçükçekmece Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sağlık İşleri Müdürlüğü Veteriner ekipleri, ilçedeki vatandaşlardan gelen kedi ve köpeklere ilişkin ihbarları değerlendirmeye devam ediyor.

Fatih Mahallesi'nde ikamet eden bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen ekip, öndeki köpek dişi olağanüstü büyüyen ve yemek yiyemeyerek halsiz düşen kediye müdahale ederek, sağlığına kavuşturdu.

Açıklamada görüşüne yer verilen Küçükçekmece'de bir okulda öğretmenlik yapan Onur Barık, "Kedi, görev yaptığım okulun önünde, her gün çocuklarla birlikte beslediğimiz bir kediydi. Dişi ile ilgili bir problemi olduğunu gördüm. Yemek yiyemiyordu. Tedavi edilmezse birkaç gün sonra iyice halsiz düşecek, belki de ölecekti. Belediyemize bir tweet attım. Onlar da kayıtsız kalmadı. Hızlı bir şekilde bana dönüş yaptılar."

Kediye anında müdahale ettiklerini belirten Belediye Veteriner Hekimi Yunus Emre Sondoğan da, "Kedi bize geldiğinde iştahı yoktu. Uzayan dişini operasyonla aldık. Sağlık durumu iyi. Kendisini biraz daha dinlendirip, aldığımız mahalleye bırakacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA