Tunceli'de Uyuşturucuyla Mücadele Ele Alındı

Tunceli'de, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları değerlendirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Uyuşturucu ile Mücadele Koordinasyon Kurulu, Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel başkanlığında toplandı.

Kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri ile alanında uzman kişiler katıldığı toplantıda, uyuşturucu mücadele kapsamında yapılan ve yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

Sonel, toplantıda yaptığı konuşmada, uyuşturucu ile mücadelede tam bir kararlılık söz konusu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu konuda başta Cumhurbaşkanımız, İçişleri Bakanımız, Sağlık Bakanımız ve ilgili bakanlarımız tam bir kararlığı var.Türkiye genelinde olduğu gibi Tunceli'de de zararlı alışkanlıklara hassasiyetimiz devam edecek. Tunceli ailesi olarak çocuklarımızı, gençlerimizi madde bağımlılığı ve uyuşturucudan korumak için tüm kurum ve kuruluşlarımızla koordineli olarak, büyük bir hassasiyetle çalışmalar yürütüyoruz. Bu konuda Tunceli olarak başarılıyız. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bu yüzden dikkatli olacağız ve en ufak bir olumsuzluk yaşanmaması için her türlü önlemi alacağız."

Kaynak: AA