MÜSİAD Mersin Yönetimi Ankara'da Milletvekilleriyle Görüştü

MÜSİAD İçel Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan ve İçel milletvekilleri ile bir araya geldi.

MÜSİAD Mersin Yönetimi Ankara'da Milletvekilleriyle Görüştü
Ziyaret kapsamında Elvan’a, İçel’e kazandırdığı hizmetler için teşekkür eden Yıldızgörer, plaket takdim etti. MÜSİAD heyeti daha sonra AK Parti İçel milletvekilleri ile tek tek görüşerek, milleti temsil etme noktasında yeni görevlerinde başarılar diledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan’ın, bakanlık süreci kente büyük değerler kazandırdığını belirterek, "Elvan, İçel için büyük bir şanstır. MÜSİAD İçel olarak AK Parti Genel Başkanımız Lütfi Elvan’ın her zaman yanında olduğumuzu belirterek, bu zorlu süreçte en büyük destekçisi olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" dedi.

AK Parti İçel milletvekillerinin büyük projelere imza atacaklarını ve İçellilerin meclisteki sözü olacaklarını ifade eden Yıldızgörer, "Milletvekillerimiz, bu güne kadar edindiği tecrübe ve bilgi birikimi ile İçel’de büyük projelere imza atacaklarından şüphemiz yok. Her biri ayrı ayrı İçel için büyük önem taşıyor. Görev ve sorumluluklarının bilinci ile hareket eden vekillerimiz, İçellilerin meclisteki sözü olacaktır" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA