Kavak Kaymakamı Koşal'a Ziyaretler

Kavak Güreş Eğitim Merkezinin lisanslı sporcuları, Kavak Kaymakamı Recep Koşal'ı makamında ziyaret etti.Ziyarete, Türkiye Güreş Federasyonu tarafından bu yıl Konya ve Afyon'da düzenlenen Yıldızlar Greko-Romen, Yıldızlar 2. Lig ve Büyük Minikler Greko-Romen Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Kavak Güreş Eğitim Merkezi sporcularının yanı sıra Kavak Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Tunsel Aslankoç, güreş antrenörleri katıldı.

Ziyarette, güreş eğitim merkezi olarak sporcularına yönelik verdikleri eğitimler hakkında bilgi aktaran Aslankoç, sporcuların, ferdi ve takım halinde elde edilen başarılarını anlattı.

Kaymakam Koşal da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah, olimpiyat ve dünya şampiyonluğu elde edersiniz. Elbette bunun için ciddiyet ve çok çalışmak gerekir. Başarıya ulaşabilmek için bir de kendinize sürekli hedef koyunuz. Bunları yaparsanız başarıya ulaşırsınız. Fakat bu arada derslerinizi de ihmal etmeyiniz. Ben ilçe kaymakamı olarak sizlerin destekçiniz olacağım. Başarınızdan dolayı sizleri tekrar tebrik ediyorum." dedi.

Kaynak: AA