Bingöl'de Yolcu Duraklarına Klimalı Hizmet

Bingöl Belediyesince şehir içi toplu taşıma hizmetlerinde yoğunluğun fazla olduğu 4 noktaya klimalı durak kurulacağı bildirildi.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 7 metrelik klimalı durakların kısa sürede belirlenen noktalara kurulacağı belirtildi.

Vatandaşların olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi amacıyla toplu taşıma hizmetlerinde yoğunluğun fazla olduğu noktalardaki duraklara 4 klima takılacağı kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Toplu taşımacılık hizmetleri kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Ulu Cami, üniversite, Devlet Hastanesi ve Kültür Kavşağı'na 7 metre uzunluğa sahip, klimalı duraklar kurulacak. Kışın ısıtmalı, yazın serinletici özelliği olan duraklarda güvenlik kameraları da bulundurulacak. Montaj işlemleri tamamlanan duraklar, en kısa sürede belirlenen güzergahlarda kurulacak. Önümüzdeki süreçte ihtiyaç tespit edilen bölgelere de klimalı durakların kurulması için gerekli çalışmalar yapılacak."

Açıklamada, yapılan tespitler sonucu tahrip edildiği belirlenen durakların da yenileceği kaydedildi.

Kaynak: AA