Saraybosna Belediye Başkanı Skaka AA'nın Ofisini Ziyaret Etti

Saraybosna Belediye Başkanı Abdulah Skaka, Anadolu Ajansının Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki ofisini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Saraybosna Belediye Başkanı Skaka AA'nın Ofisini Ziyaret Etti
AA'nın Boşnakça, Hırvatça, Sırpça (BHS) Editörü Hakan Çelik'ten kurumun Bosna Hersek ve bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi alan Skaka, tarafsız ve kaliteli habercilik anlayışı için AA'ya teşekkür etti.

Saraybosna Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de AA ile iş birliği çerçevesinde ortak çalışmalar yürütmek istediklerini kaydeden Skaka, özverili ve profesyonel AA çalışanlarını tebrik etti.

Gelecek yıl Saraybosna'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'ne (EYOF) ilişkin hazırlıklara da değinen Skaka, Asim Ferhatovic Hase Stadı'nda, Saraybosna'da düzenlenen 1984 Kış Olimpiyatları'nı hatırlatacak büyük bir açılış yapmayı planladıklarını söyledi.

EYOF organizasyonunda kendilerine verdikleri destek için Türkiye Milli Olimpiyat Komitesine ve Erzurum Büyükşehir Belediyesine ayrıca teşekkür eden Skaka, Erzurum'un 2017'deki EYOF'u 2019'daki ile değiştirerek Saraybosna'ya böylesine önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapma fırsatı sunduğunu hatırlattı.

Skaka, şu ana kadar 46 ülkeden milli takımların EYOF'a katılacağını teyit ettiğini aktararak bunun EYOF tarihindeki en yoğun katılım olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: AA