Eskişehir İtfaiyesinden Örnek Davranış

Eskişehir İtfaiyesi personeli, lösemi hastalığına destek vermek amacıyla maskelerini takarak farkındalık etkinliğine destek oldu.

Eskişehir İtfaiyesinden Örnek Davranış
LÖSEV’in “2 Kasım’da maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol” farkındalık etkinliğine bir destek de Eskişehir İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinden geldi. İtfaiye ekipleri, lösemi hastalığına dikkat çekmek için beyaz maske takarak objektifin karşısına geçti. Tüm Yerel-Sen Eskişehir İl Temsilciliği ile ortak yapılan farkındalık etkinliğinde yaklaşık 20 personel itfaiye aracının önünde fotoğraf çektirdi.

Konuyla ilgili konuşan Tüm Yerel-Sen Eskişehir İl Temsilcisi Çağdaş Erkayman, “LÖSEV’in başlatmış olduğu ‘Maskeni tak, lösemili çocuklara umut ol’ farkındalık etkinliğine biz de destek vermek istedik. Lösemili çocuklarımıza destek vermek adına, mesaiye maske takarak başladık. İl temsilciliğimiz ve Eskişehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak birlikten kuvvet doğar dedik maskemizi taktık. Amacımız tedavisi uzun süren lösemi hastalığına ve lösemili çocuklara dikkat çekmek” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA