Tosya'da 'Bedenin Dili' Ve 'Engelsiz Hayat' Seminerleri

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, "Bedenin Dili" ve "Engelsiz Hayat" konulu seminerler düzenlendi.



Tosya Müftülüğü Konferans Salonu'nda, Tosya Kaymakamlığı tarafından organize edilen, seminerlere Erdoğan Ağırdemir ile Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan'ın eşi Saime Toptan konuşmacı olarak katıldı.

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, burada yaptığı konuşmada, Tosya'da kültürel anlamla zenginlik oluşturmak için seminerleri düzenlediklerini söyledi.

Seminere gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Pişkin, şunları kaydetti:

"Tosya'mızda uzun vadede bu tür çalışmalar yapacağız. Bütün bunlar bir zenginliğin bir başka zenginliğe vesile olmasının sonucudur. Biz Tosya'da sadece kütüphaneler açmakla kalmayıp, Tosya'yı bu tür kültürel ve sanatsal etkinliklerin merkezi haline getirme noktasında da sağlam temeller atıyoruz. Kaymakamlığımız tarafından organize edilen 'Bedenin Dili' ve 'Engelsiz Hayat' konulu seminerlerimize gösterilen ilgi ve alaka ne kadar doğru yolda olduğunuzu gösteriyor. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."

Dünyaya, İnsana Saygı Olanak ve Destek Derneği Başkanı Hamit Tosyalı ise seminer sonunda, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin'e ülkemiz insanına yaptığı çalışmalar nedeniyle plaket takdim etti.

Kaynak: AA