Tokat Valisi Balcı Görevine Başladı

Vali Ozan Balcı: 'Temel amacım, değer üreteceğiz'.

Tokat Valisi Balcı Görevine Başladı
Tokat Valiliğine atanan Ozan Balcı, görevine başladı.

Balcı için Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Vali Balcı, il protokolü ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle tek tek tokalaştıktan sonra makamına geçti.

Balcı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Vali olarak kendisini atayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

20 yıldır mülki idare amiri olarak görev yaptığını dile getiren Balcı, "Milletimizin hayır dualarının olduğuna inanıyorum. Bunlar emanet görevler ama Allah'ın lütfu, devletimize, milletimize hizmet etme makamları. Milletimize vefa borcumuzun olduğunu düşünüyorum. Tokat, tarihiyle, kültür yapısıyla, doğal güzellikleriyle, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde önemli yeri olan, değer üreten, katma değer üreten, ülkemizin kıymetli yerleşim yerlerinden birisi. İnsan yapısıyla kıymetli. Benim temel amacım, değer üreteceğiz. Devletimizin gerçek sahibi olan milletimizin işini yaptığımız için onlara hizmet etmekten daha onurlu görev olduğunu düşünmüyorum." dedi.
Kaynak: AA