Karabük'ten Kısa Kısa

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ihtiyaç sahibi öğrencileri için gönderilen ayni yardımlar, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası'nın organizasyonuyla dağıtıldı.

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda gerçekleştirilen törene, Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Biçer, okul müdürleri ve yetkililer katıldı.

Ali Köse, burada yaptığı açıklamada, çalışmada tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

- Kanyon Park çalışması

Karabük Belediyesi, Kanyon Park Projesi'nde yürütülen çalışmaların hızla devam ettiğini bildirdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, projede her yaş grubunun yararlanacağı, gençlerin her türlü sporu yapabilecekleri alanların olacağı kaydedildi.

Yapılan açıklamada, "Peyzaj alanı 310 bin metrekare, 17 bin metrekare spor tesisleri, 2 kilometre bisiklet yolu, bin 870 metre uzunluğunda su kanalı bulunacak. Ayrıca Afet Evleri bölgesine dev dönme dolap ve lunapark, yapay tırmanma duvarı, renk ve koku terasları, adrenalin parkı, çocuk köyü, kaykay pistleri, çeşitli eğlence merkezleri ve su sporlarının da bulunduğu daha birçok tesis ve alan yer alacaktır. Kanyon Park projesinin tamamlanması ile Karabük'te gençlerin spor yapabilecekleri, birlikte eğlenebilecekleri her şeyden önemlisi kaynaşabilecekleri bir cazibe merkezi oluşacak." denildi.

- Safranbolu için posta pulu bastırıldı

Safranbolu Belediyesi ile PTT Karabük Başmüdürlüğü işbirliğinde posta gönderilerinde kullanılmak üzere özel posta pulu bastırıldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Fatih Ürkmezer, "Amacımız her platformda Safranbolu'nun tanıtımını yapmak. Yurt içi ve yurt dışına bütün posta gönderilerimizde logomuz var, şimdi de Safranbolu fotoğraflarının yer aldığı pulları kullanarak kentimizin tanıtımını yapacağız. Belediyemiz ve Karabük PTT Başmüdürlüğümüz iş birliği içinde hazırladığımız pullarımızı bundan böyle gönderilerimiz üzerinde kullanacağız. Emeği geçenlere Safranbolu'muz adına teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA