Cumhuriyet Coşkusunu Yaşadılar

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’ne bağlı bireyler, düzenlenen kutlama programında Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı.

Cumhuriyet Coşkusunu Yaşadılar
Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi’nin ev sahipliğinde, özel bir okulda görevli Matematik Öğretmeni Ceysu Emeksiz’in zihinsel yetersizliği bulunan bireyler için hazırladığı etkinlikte cumhuriyet coşkusu yaşandı. Sosyal sorumluluk projesi olarak bu etkinliği düzenlediğini söyleyen Emeksiz, "Bir matematik öğretmeni olarak özel kardeşlerimizle birlikte olmanın mutluluğu içindeyim. Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Nazan Erşahin ile birlikte, çeşitli oyunlar ve yarışmalar eşliğinde, geçtiğimiz günlerde kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı böyle bir etkinlikle tekrar kutladık" diye konuştu.

Tepebaşı Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi’ne bağlı zihinsel yetersizliği bulunan bireyler, düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendi. Birbirleriyle oyun oynayan, çeşitli küçük yarışmalarla arkadaşlarını yenmeye çalışan bireylere, Atatürk rozeti dağıtıldı. Bireylerin ellerinde Türk bayrakları ile İzmir Marşı’nı da söylediği etkinlik, pasta servisiyle son buldu.
Kaynak: İHA