'Beni Farket Projesi' Kapsamında 46 Kursiyere Sertifika Verildi

İçel Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Beni Farket Projesi" kapsamında, eğitimlerini tamamlayarak meslek edinen 46 kursiyere sertifika verildi.

'Beni Farket Projesi' Kapsamında 46 Kursiyere Sertifika Verildi
2017 yılında Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirilen projenin sertifika töreni, Polis Evi’nde gerçekleşti. Törende, proje kapsamında kursiyerlere yapılan faaliyetlerin yer aldığı bir film gösterimi yapıldı. Ardından bir polis memuru, proje hakkında sunum yaptı.

Törende konuşan İçel Valisi Ali İhsan Su, İçel’de bu yıl içerisinde yoğun bir SODES programı uygulandığını belirterek, 52 SODES projesi için 27 milyon lira destek sağlandığını kaydetti.

Hemen hemen her insanın faydalanabileceği birçok projenin hayata geçirildiğini aktaran Su, "Emniyetimiz, gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırılması, terörden uzaklaştırılması gibi konularda çok güzel bir proje gerçekleştirdi. Bu proje kapsamında başarılı olan 46 gencin meslek edindirmesi sağlandı. Bugünde bu arkadaşlarımıza sertifikalarını verdik" dedi.

Konuşmaların ardından Vali Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz ve İçel Emniyet Müdürü Mehmet Şahne tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Kaynak: İHA