Başkan Doğan'dan Karadenizliler Mahallesi'nde İnceleme

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahalle incelemeleri kapsamında Karadenizliler Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Doğan'dan Karadenizliler Mahallesi'nde İnceleme


İzmit’teki mahalle inceleme gezileri hız kesmeden devam ediyor. Son mahalle incelemene gezisi Solaklar yolu üzerindeki Karadenizliler Mahallesi’nde gerçekleşti. İnceleme gezisine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, mahalle muhtarı Fikri Narin ile AK Parti mahalle temsilcisi Mehmet Güçlü katıldı.

Başkan Doğan ve beraberindekiler, cadde ve sokakları gezerek ihtiyaçları yerinde tespit ettiler. Vatandaşlarla sohbet edip, istek ve şikayetleri dinleyen Doğan, çocuklara da basketbol topu dağıttı.



İncelemeler sırasında konuşan Başkan Doğan, “Karadenizliler Mahallesi, imar ile ilgili sorunları olan bir bölgemiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden geldiği kadar imar konusundaki kısıtlılığa rağmen, camisi, kursu, okulu, meslek edindirme kursu, parkına kadar elimizden gelen desteği verdik. Mahallemizde yeni bir oyun sahası ve park yapıyoruz. Okulumuzun bazı eksikleri var, müdür beyle görüştük. Vatandaşlarımızın talepleri oldu. İZAYDAŞ’a giden arabalardan kaynaklı bazı sorunları var. Bu sorununu da çözmek için çalışıyoruz. Buralar gelişen yerler. Gelişme alanlarında sorunlar bitmez. Geliştikçe yeni ilave şeyler olur. Daha güzel bir Karadenizliler Mahallesi için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA