Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde özel öğrenciler, ebru sergisi açtı.

Sandıklı Belediyesi önünde, Özçınar Özel Eğitim Merkezi öğrencileri yaz tatilinde yaptıkları ebru çalışmalarını sergiledi.

Okulun Görsel Sanatlar öğretmeni Halil Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, mezun olan öğrencilerini de ellerinden geldiğince eğitimin içerisinde tutmaya çalıştıklarını dile getirerek, "Ebru çalışmamız ve sergimizde bunun ürünü. Ayrıca öğrencilerimize resim, ebru ve sportif dallarda yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz." dedi.

- Dinar'da huzur ve asayiş toplantısı

Dinar Kaymakamı Selami Kapankaya'nın başkanlığında huzur ve asayiş toplantısı yapıldı.

Kaymakamlıkta düzenlenen huzur ve asayiş toplantısında, ilçedeki trafik sorunları, düğünlerde silah atılmasının önlenmesi, haksız fiyat artışları ve stokçuluk, uyuşturucuya karşı alınacak tedbirler ve metruk binaların yıkılması gibi konular görüşüldü.

Kaymakam Kapankaya, yaptığı konuşmada, bütün kurumların ilçedeki sorunları birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak yapılması gerekenleri el birliğiyle gerçekleştirmelerini belirtti.

Toplantıya, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Merttürk, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Küpeli ile belde belediye başkanları katıldı.

- Başmakçı'da yollar kilitli parkeyle kaplanıyor

Başmakçı Belediyesi tarafından ilçedeki mahalle ve caddelere kilitli parke taşı döşeniyor.

Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü, Mimar Sinan Mahallesi ile Garaj Caddesi'nde sürdürülen yol çalışmalarını inceledi.

Gönüllü, yaptığı açıklamada, “Başmakçı’ya modern bir kimlik kazandırmak istiyoruz. İlçemizin hem estetiğini koruyor hem de yolları bozuk olan bütün caddelerimizi tertemiz yapıyoruz.” dedi.

- Milletvekili Özdemir'den İscehisar'a ziyaret

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili veAfyonkarahisar İl Koordinatörü Ahmet Özdemir, partisinin İscehisar ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Özdemir'in yerel seçimlerde ilçe belediye başkanlığı için görüş aldığı ziyarette, teşkilat mensuplarına bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarete, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen ve Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.

Toplantı sonunda Özdemir'e, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Murat Dikmen tarafından mermer vazo hediye edildi.

Kaynak: AA